~ Nails. - Luxury green

In deze blog leg ik uit hoe je bovenstaande nail art kunt maken.
De nail art is vrij simpel.Wat heb je nodig?

¨Vijl. (het liefst een kartonnen vijl of glasvijl)
¨Bokkenpootje.
¨Nagelriem olie.
¨Handcrème.
¨Base coat. 
¨Top coat.
¨Donkergroene nagellak.
¨Zilveren nagellak met glitters.
¨French manicure tips.Stap 1. Zorg dat jij je nagels en handen goed verzorgd. In een eerdere blog heb ik hier al tips voor gegeven.  ~ Klik hier.

Stap 2. Als jij je handen verzorgd hebt, breng dan een base coat aan op elke nagel. Zorg dat de base coat goed droog is voordat je begint met de volgende laag nagellak.

Stap 3. Wanneer de base coat goed droog is breng je de zilveren nagellak aan op al je nagels. Ook na de volgende laag wacht je totdat je nagels volledig droog zijn. Als je twijfelt kun je ook wachten tot de volgende dag om zeker te zijn dat je nagellak volledig droog is.

Stap 4. De volgende stap is het diagonaal plakken van de french manicure tips op elke nagel. Zorg ervoor dat je elke french manicure tip op dezelfde manier op je nagel plakt. Plak de french manicure tips tegenovergesteld op beide handen. Bijvoorbeeld aan je linker hand laat je de tips naar rechts wijzen en aan je rechter hand laat je de tips naar links wijzen. Zorg er wel voor dat je de french manicure tips goed op je nagels hebt bevestigd, want anders heb je kans dat er nagellak onder komt en dat zou zonde zijn.

Stap 5. Lak een kant van de nagel donkergroen en doe dat bij elke nagel aan dezelfde kant van de nagel. Dus als je besluit de bovenste helft groen te lakken, doe dat dan bij elke nagel. Verwijder de tips het liefst zo snel mogelijk na het lakken om het mooiste resultaat te krijgen.

Stap 6. Als elke nagel droog is kun je de nail art aflakken met een topcoat.

Wat vinden jullie er van?
Persoonlijk vind ik het een beetje een saaie nail art, maar toch ook wel weer een beetje chique.

Reacties

Populaire posts