~Nails. Black, white and gold


In deze blog leg ik uit hoe je bovenstaande nail art kunt maken.
De nail art is vrij simpel.
Wat heb je nodig?

¨Vijl. (het liefst een kartonnen vijl of glasvijl)
¨Bokkenpootje.
¨Nagelriem olie.
¨Handcrème.
¨Base coat. 
¨Top coat.
¨Zwarte nagellak en zwarte nail art striper.
¨Witte nagellak.
¨Gouden nagellak.
¨Gouden striping tape.
¨Dotting tool of goude ronde studs.Stap 1. Zorg dat jij je nagels en handen goed verzorgd. In een eerdere blog heb ik hier al tips voor gegeven.  ~ Klik hier.

Stap 2. Als jij je handen verzorgd hebt, breng dan een base coat aan op elke nagel. Zorg dat de base coat goed droog is voordat je begint met de volgende laag nagellak.

Stap 3. Wanneer de base coat goed droog is breng je de witte nagellak aan op al je nagels behalve je pink. Je pink lak je zwart. Wacht je totdat je nagels volledig droog zijn. Ben je nog niet tevreden over de dekking, doe dan een tweede laag over je nagels. 

Stap 4. Plak de striping tape op je wijsvinger, je middelvinger en je pink. Als je dat gedaan hebt maak je met de zwarte nail art striper 3 verticale strepen op je ringvinger (zoals op de afbeelding). Bij je duim maak je een grote plus, hierdoor wordt je nagel in 4 witte vlakken verdeeld. Lak 2 vlakken die diagonaal tegenover elkaar staan zwart. Doe hetzelfde aan je andere hand. 

TIP: Plak eerst op de striping tape op de nagels van beide handen. Ga daarna op beide handen bezig met de 3 verticale strepen op de nagel van je ringvinger. En ga als laatste bezig met de vierkante vlakken op je duim, hierdoor heb je minder kans dat je nagellak ondertussen wordt verprutst doordat jij je handen weer ergens per ongeluk tegen aan stoot.

Stap 5. Maak met de dotting tool en de gouden nagellak op je duim en je ringvinger een gouden stip. Op je duim doe je dit precies op het middel van de 4 vlakken. Op de nagel van je ringvinger doe je dit onderaan je nagel op de middelste zwarte stip. Op je  ringvinger is het niet erg als de stip ook over de witte heen gaat. 
Je kunt in plaats van de gouden stip met de dotting tool ook een gouden ronde stud gebruiken.

Stap 6. Aflakken. Gebruik een topcoat om je nagels extra te beschermen tegen beschadiging met een goede topcoat.

Klaar, wat vinden jullie van deze nailart?

Reacties

Populaire posts