~ Nails. Easy nail art white & blackHallo Allemaal, vandaag wil ik met jullie een zeer makkelijke nail art design delen.
Het is echt heel simpel, maar toch wel stijlvol. Vooral omdat de kleuren wit en zwart in zijn, zijn je nagels ook in style.

De nail art:


Wat heb je nodig?

¨Vijl. (het liefst een kartonnen vijl of glasvijl)
¨Bokkenpootje.
¨Nagelriem olie.
¨Handcrème.
¨Base coat. 
¨Top coat.
¨Witte en zwarte nagellak. (Je kunt een zwarte striper gebruiken als je een vaste hand hebt of een dun kwastje als je geen striper hebt.)
¨Plakband.

Stap 1. Zorg dat jij je nagels en handen goed verzorgd. In een eerdere blog heb ik hier al tips voor gegeven.  ~ Klik hier.

Stap 2. Als jij je handen verzorgd hebt, breng dan een base coat aan op elke nagel. Zorg dat de base coat goed droog is voordat je begint met de volgende laag nagellak. 

Stap 3. Wanneer de base coat goed droog is breng je de witte nagellak aan op al je nagels. Wacht je totdat je nagels volledig droog zijn. Ben je nog niet tevreden over de dekking, doe dan een tweede laag over je nagels. 

Stap 4.  Gebruik de zwarte nagellak striper om een verticale streep op ongeveer 1/4 deel van je nagel te zetten. Heb je geen zwarte striper, gebruik dan een penseeltje en zwarte nagellak. Of plak je nagel eerst af met een stukje plakband en verf daarna het niet afgeplakte deel zwart. Trek zo snel mogelijk de plakband weer van je nagel, zo krijg je het mooiste effect van de nagellak. Als de nagellak langer zit voordat je de plakband verwijdert, dan krijg je waarschijnlijk een lelijke lijn doordat de nagellak al wat dikker van structuur is.

TIP: Plak de plakband eerst een paar keer op je hand, zodat het minder plakt op je nagel en zo ook geen plakresten achterlaat. Zorg er ook voor dat je nagellak écht goed droog is! Wacht desnoods een dag, want anders trek je heel makkelijk jou nagellak van je nagel.

Stap 5. Laat de zwarte nagellak goed drogen. Als je zeker weet dat je nagellak droog is, lak je nagels dan af met een top coat. Gebruik een  goede topcoat om je nagels extra te beschermen tegen beschadiging.

Klaar, wat vinden jullie van deze nailart? 

Reacties

  1. Ziet er super uit! :) Ga ik sowieso een keertje proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts