~ Nail art. Ying Yang


Hee,
vandaag wil ik jullie een leuke yin yang nail art met jullie delen.
Zoals je op de foto kunt zien is het niet een gewone zwart/wit yin yang, maar een yin yang met ombre kleuren.

Wat heb je nodig?

¨Vijl. (het liefst een kartonnen vijl of glasvijl)
¨Bokkenpootje.
¨Nagelriem olie.
¨Handcrème.
¨Base coat. 
¨3 willekeurige kleuren nagellak (zelf heb ik rose, paars en blauw gebruikt).
¨Witte nagellak en een dun kwastje of een witte nail art striper.
¨Dotting tool of een satéprikker.
¨Sponsje.

Stap 1. Zorg dat jij je nagels, nagelriemen en handen goed verzorgd. In een eerdere blog heb ik hier al tips voor gegeven.  ~ Klik hier.

Stap 2. Als jij je handen verzorgd hebt, breng dan een base coat aan op elke nagel. Zorg dat de base coat goed droog is voordat je begint met de eerste laag nagellak. 

Stap 3. Wanneer de base coat goed droog is breng je de witte nagellak aan op elke nagel. Zorg dat deze laag goed droog is. Wanneer deze laag goed droog is pak je een sponsje (desnoods afgeknipt van een afwasspons) en op deze spons maak je 3 horizontale lijnen met de drie willekeurige kleuren die jij wilt gebruiken voor je ombre. Laat de eerste laag ombre even drogen en ga er daarna nog een keer overheen met het sponsje en de ombre kleuren. 
TIP:  Laat je nagels goed drogen. Ik laat ze zelf bijvoorkeur zelfs een hele dag drogen

 Let op! Het kan zijn dat je de nagellak tussendoor even opnieuw op het sponsje moet aanbrengen.

Zie foto:


Stap 4. De volgende stap is het creëren van de yin yang vorm. Dit doe je met je witte nagellak en een dunne witte kwast of een witte nail art striper. Als je het lijntje gemaakt heb, dan kun je het hele vlakje wat je wit wilt hebben wit lakken. Doe dit bij elke nagel.

Zie foto:
Stap 5. Met de dotting tool of satéprikker kun je een witte stip in het grote vlak van de ombre kleuren zetten.
Voor het stipje in het grote vlak van de witte kant gebruik je 2 of alle drie de ombre kleuren. Op een papiertje zet je een druppel van 2 of alle drie de kleuren en die meng je een beetje. Vervolgens maak je met je dotting tool of satéprikker een ombre stipje in het grote vlak van de witte kant van de yin yang.

Zie foto:

Stap 6. Laat je nagels goed drogen voordat je de top coat aanbrengt voor een beschermende dekking. Laat ook deze goed drogen voordat je iets met je handen gaat doen. 
Klaar! 
Wat vinden jullie ervan?

Reacties

Populaire posts