~ Photography. Olympus Photography Playground Atelier in Amsterdam

Aanstaande zaterdag (5 juli) mag ik samen met een vriendin dankzij Fashionscene & Girlscene deelnemen aan workshops bij het Olympus Photography Playground in Amsterdam. Hier mogen wij in een hele gave omgeving foto's shooten en veel leren over fotografie. Wat is het Olympus Photography Playground?
Het Olympus Photography Playground is een ruimte van duizend vierkante meter gevuld met opstellingen van internationale kunstenaars waar je creatieve foto's van kunt maken. In iedere ruimte is een Olympus-expert aanwezig die je tips geeft hoe je spectaculaire foto's kunt maken! 
Overdag kun je het Olympus OM-D Photography Playground atelier gratis bezoeken en je kunt alles zelf fotograferen met de nieuwe Olympus OM-D E-M10.

In 2013 werd in Berlijn voor het eerst de Olympus Photography Playground georganiseerd. Meer dan 27.000 bezoekers bezochten hier de Olympus Photography Playground. Alle bezoekers maakte als ware een reis door een interactieve wereld vol kunst en fotografie. De onwerkelijke wereld vol kleuren en interactieve kunstwerken is nu dus ook in Amsterdam!

In het Olympus Photography Playground vind je interactieve kunstwerken van Wayne Horse, Zedz, Maser, Flora & Faunavisions en Stills & Strokes. BN'ers als Valerio, Dotan, Victoria Koblenko, Lieke van Lexmond, Jelka van Houten en Beertje van Beers zijn er al geweest. Ook hebben al een groot aantal genodigden waaronder mensen uit de branche, ambassadeurs, influencers en bloggers een kijkje mogen nemen in het Olympus Photography Playground.

Het Olympus Photography Playground is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 en is te vinden in het historische oude bankgebouw aan de Spuistraat nummer 172.

Tijdens dit event kijk je dus niet alleen toe, maar wordt je ook aangespoord om zelf foto's te maken.

Bij de ingang kun je een Olympus OM-D E-M10 lenen, zodat je met de camera aan de slag kunt op de Playground. Het mooiste is dat je het geheugenkaartje (SD) na afloop mag houden, zodat je de gemaakte foto’s mee naar huis kunt nemen! Als je thuis bent kun je zélfs nog kans maken op de nieuwe Olympus OM-D E-M10.

Hoe maak je kans?
Ga naar de facebookpagina van Olympus NL. ~ Klik hier.
En kijk onder APPS, daar zie je OM-D Contest staan. Upload hier je mooiste Olympus Photography Playground foto en je doet mee!

Dus houdt je van fotografie? Bezoek het Olympus Photography Playground, want het is uniek en echt geweldig om een keer te mogen zien en te fotograferen! Ga voor meer informatie en mooie foto's naar de site van Olympus Photography Playground. ~ Klik hier.


Wat wij gaan wij doen:
¨Een workshop 'hoe sta jij het beste op de foto. De professionele modefotograaf Brendan de Clercq en redacteur Emma van Girlscene vertellen ons alle ins & outs over de perfecte 'selfie', de leukste streetstyle pic en nog veel meer fotofeitjes.
 
¨We mogen een 'Glow in de dark/Neon' foto van onszelf in de Olympus Lightroom maken. 
 

¨We mogen ons laten fotograferen in een van de vijf waanzinnige kunstwerken op de Olympus Playground en we gaan zelf aan de slag met de nieuwste fotocamera van Olympus.
 

¨We worden samen gefotografeerd in een echte fotostudio door een professionele modefotograaf en mogen model staan in ons eigen editorial. 

Workshop Straatfotografie met Brendan de Clerq op 13 juli.
Tijdens het Olympus OM-D Photography Playground Atelier organiseert DIGIFOTO Pro in samenwerking met Olympus een aantal exclusieve workshops met topfotograaf Brendan de Clercq. Meld je snel aan, want vol is vol!

Tijd: 12.00 tot 16.00
Locatie: Spuistraat 172, Amsterdam
Inclusief: lunch & drankje & toegang tot de Olympus Playground
Docent: Brendan de Clercq
Vol = Vol
Prijs: €30,-
Programma:
12.00 Ontvangst met lunch
12.30 Welkomstwoord
12.35 Presentatie Olympus OM-D
13:00 Start workshop
16.00 Einde

Iedere deelnemer krijgt een Olympus OM-D camera te leen welke gebruikt kan worden voor de workshop. Uiteraard mag je ook je eigen camera meenemen.

Let op: Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de workshop.
Wil jij ook nog meedoen aan een workshop Straatfotografie met Brendan de Clerq? ~ Klik hier. en geef je op!

Reacties

Populaire posts