Do what you love and love what you do ❤️

Mensen die je raar aankijken, mensen die over je praten, die je uitlachen of achter je rug om over je praten. Je houdt het gewoon niet tegen. 
Er zijn altijd mensen die anders zijn dan jij, andere interesses hebben en blijkbaar niet snappen en beseffen hoeveel pijn het kan doen als je negatief verdrag vertoont richting een ander. Ik blijf erbij dat iedereen een verhaal heeft. Degene naast je in college, de persoon tegenover je in het openbaar vervoer of simpelweg de caissière bij de kassa. 

Hoe ouder je wordt, hoe meer je dat gaat beseffen en hoe minder het negatieve gedrag je raakt. Maar het is moeilijk om het van je af te slaan, dat snap ik.

Probeer je te richten op je vrienden, je familie en iedereen om je heen die van je houdt zoals je bent.  Op die dingen die je leuk vind om te doen en put daar je kracht uit. Laat je geluk niet afpakken door iemand die het niet verdiend!

Ik wil even een tekstje met jullie delen die ik vandaag op Instagram geplaatst heb:

No matter what people say or do, there will always be people who make fun out of you. Do what you love and love what you do ❤️ It's tough, but you can do it and you are WORTH it <3

Reacties

Populaire posts