Do not only send your love to Paris, but to the whole world..✝✭☮

Ik zag al die mooie foto's voorbij komen waarin iedereen zijn liefde en aandacht stuurt naar alles wat er in Parijs gebeurd is. De verschrikkelijke aanslagen door IS, de vele doden en gewonden, de angst die heerst. Maar we mogen onze ogen niet sluiten voor alles wat er in de wereld gebeurt en is gebeurd...

We weten nog niet of het willekeurig gekozen plekken zijn. Misschien zijn ze bewust gekozen.. Een plek waar een Amerikaanse band speelde en een voetbalwedstrijd waarbij de Hollande aanwezig was.. Misschien een kleine aanslag op Amerika en een grote op Frankrijk? En een terras om te laten zien dat ze niemand sparen. Misschien pleegt IS morgen of vandaag wel aanslagen in andere (Europese) landen..

Één ding weet ik zeker.. Dit is nog lang niet afgelopen en waarschijnlijk is het nog maar een klein begin. Landen geven IS namelijk geld om gevangen vrij te laten, ze krijgen via via (kern)wapens in handen en niemand wordt gespaard. Maar niet alleen IS maakt de mensheid en de wereld kapot, de gewone wereldleiders doen het ook. Alles wat de wereld en de mensheid kapot kan maken, dus ook milieuvervuiling, zijn dingen die we echt echt echt aan moeten pakken, mee moeten stoppen.. Anders weet ik niet waar dit allemaal heen gaat en hoe lang we überhaupt nog leven of überhaupt in goede gezondheid kunnen leven.

Wees je ook bewust dat alle slachtoffers en gewonden in Parijs niet de enige slachtoffers van strijders als IS zijn. Op dit moment worden mensen in bijvoorbeeld het Midden-Oosten en Afrika vermoord door IS, Al Qaida, Boko Haram en alle andere strijders. Zelfs wereldleiders maken er zich schuldig aan. Laten we daarom niet alleen onze liefde en steun sturen naar Parijs, maar naar alle slachtoffers, nabestaanden van slachtoffers, gewonden en de slachtoffers die op dit moment of in de toekomst zullen vallen.

Can we make a change?

Reacties

Populaire posts