Food matters | Biologisch eten | farmaceutische industrie


Veel mensen weten niet beter of dierlijke producten consumeren is het gewoonste van het gewoonste. Denk aan vlees, melk, yoghurt etc. Ziektes zoals hart- en vaatziekten komen van te veel verzadigd vet en veel kwaaltjes zijn op te lossen met medicijnen die we voorgeschreven krijgen. Het antwoord op veel kwalen en een gezonder lichaam ligt bij je levensstijl. Een plantaardige en biologische levensstijl kan veel ziekten verzachten en zelfs genezen. Alleen stuiten veel mensen dan op een groot probleem.

Simpelweg is biologisch eten voor veel mensen te duur en moeten mensen bespoten producten eten, waardoor je chemische troep binnenkrijgt.

Een ander groot probleem is dat de medische wereld voor het grootste gedeelte niet wordt opgeleid met de kennis dat mensen door simpel wel plantaardig te eten en te bewegen veel (langdurige) kwaaltjes zelf kunnen helen. Dat is grotendeels de schuld van de farmaceutische industrie. Tegenwoordig staat gezondheid niet op plaats 1, waar het wel zou moeten staan. Veel draait puur om geld en macht. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn video.Enkele sites die ik gevonden heb, die spreken over het helen van ziektes door middel van een plantaardige levensstijl:

◆ https://dewannabevegan.wordpress.com/tag/reuma/
◆ http://nutritionfacts.org/2013/06/27/plant-based-diets-for-fibromyalgia/
◆ http://www.myhdiet.com/testimonial/hallelujah-diet-answer-prayers/
◆ http://deplanteneter.nl/2013/03/118948-planteneten-en-het-einde-van-diabetes

Wil je Food Matters zelf kijken en heb je geen Netflix of ander account om deze documentaire te bekijken? Dan kan dat hier gratis: https://www.fmtv.com/join-today

Andere interessante links staan in de beschrijving van mijn YouTube video.

Like mijn pagina op Facebook en op Bloglovin om op de hoogte gehouden te worden. Op mijn Instagram en Tumblr plaats ik meestal veganfood pictures.


BewarenBewaren

Reacties

Populaire posts