Over mij.


Hallo Allemaal!

Ik ben Lucinda en ben 22 jaar. Ik studeer journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. 
Ik hou van creatief bezig zijn, sporten, met vrienden dingen ondernemen, mijn nagels lakken, dansen, zingen, acteren, shoppen en noem zo maar op! Er zijn maar weinig dingen waarmee je niet bij mij kunt aankloppen. Daarom zal mijn blog ook vol staan met veel verschillende blogonderwerpen.

Het liefste zou ik als actrice of presentatrice voor de camera willen werken. 
Ik heb toneellessen, zanglessen en acteercursussen gevolgd. Ook ben ik vaak op zoek naar projecten waarin ik kan acteren of waar ik auditie voor kan doen, maar helaas ben ik de laatste tijd te druk met school om ergens aan mee te doen. Wel heb ik al aan verschillende producties meegewerkt.

Sinds 18 juni 2015 ben ik veganistisch en deze levensstijl heeft zoveel positieve fibes in mijn leven gebracht. Sinds eind 2009 heb ik een eetstoornis en door veganistisch te worden heb ik een betere relatie met eten en vind ik het leuk om te koken. Ik ben nog steeds herstellende, maar door mijn blogposts, foto's op Instagram en mijn YouTube-filmpjes, hoop ik een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen. Zowel voor non-vegans als vegans en voor anderen die met een eetstoornis worstelen. 

Ik heb geleerd dat eten je vriend is en geen vijand, dat jij je lichaam goed moet verzorgen, wil hij of zij optimaal werken. Uiteindelijk moet je dit wel op een goede manier doen en ik geloof dat het lichaam niet gemaakt is voor dierlijke producten. Ook vind ik het zielig dat dieren ''volgepropt'' worden met eten om op die manier zo snel mogelijk op een bord te kunnen belanden. Daarnaast zijn er veel studies gedaan en daaruit blijkt dat dierlijke producten ook moeilijk verteerd kunnen worden.

Mijn ultieme droom is de wereld verkennen. Reizen langs alle steden, nieuwe en prachtige plekken en mensen te mogen ontmoeten en mezelf ontdekken en ontplooien.Reacties

  1. Geweldige blog heb je hier! Ook bij mij werkte het 'vegan levensstijltje' ontzettend helend. Heel knap van je en geweldig dat je zo je ervaringen met ons deelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Sarah, dankjewel! Ik hoop altijd een voorbeeld/inspiratie te kunnen zijn, dus jou reactie maakt me heel blij! Wat heerlijk dat deze levenstijl jou ook geholpen heeft. Ik hoop anderen ook over de streep te krijgen, want mensen zijn niet gemaakt om dierlijke producten te eten. Vandaar ook veel ziektes.

    Liefs,
    Lucinda xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts